KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Budżet

PLAN FINANSOWY

Na rok 2019 wynosi:1.972.400; z przeznaczeniem na niżej wymienione wydatki:

  1. Wynagrodzenie pracowników pedagogicznych i niepedagogicznych,
  2. Ubezpieczenia społeczne i inne świadczenia na rzecz pracowników,
  3. Bieżące remonty, konserwacje i przeglądy techniczne,
  4. Opłaty za usługi zdrowotne, telekomunikacyjne i pozostałe,
  5. Zakup środków czystości ,materiałów do remontów i napraw,
  6. Zakup materiałów biurowych ,druków szkolnych ,tonerów,
  7. Zakup pomocy naukowych, książek i sprzętu komputerowego,
  8. Opłaty na dokształcenie i doskonalenie nauczycieli,
  9. Zakup niezbędnego wyposażenia pomieszczeń dydaktycznych i administracyjnych,
  10. Finansowanie zajęć dodatkowych dla dzieci.

Na rok 2018 wynosi: 1704.100; z przeznaczeniem na niżej wymienione wydatki:

  1. Wynagrodzenie pracowników pedagogicznych i niepedagogicznych,
  2. Ubezpieczenia społeczne i inne świadczenia na rzecz pracowników,
  3. Bieżące remonty, konserwacje i przeglądy techniczne,
  4. Opłaty za usługi zdrowotne, telekomunikacyjne i pozostałe,
  5. Zakup środków czystości ,materiałów do remontów i napraw,
  6. Zakup materiałów biurowych ,druków szkolnych ,tonerów,
  7. Zakup pomocy naukowych, książek i sprzętu komputerowego,
  8. Opłaty na dokształcenie i doskonalenie nauczycieli,
  9. Zakup niezbędnego wyposażenia pomieszczeń dydaktycznych i administracyjnych,
  10. Finansowanie zajęć dodatkowych dla dzieci

Na rok 2017 wynosi:1469,718; z przeznaczeniem na niżej wymienione wydatki:

  1. Wynagrodzenie pracowników pedagogicznych i niepedagogicznych,
  2. Ubezpieczenia społeczne i inne świadczenia na rzecz pracowników,
  3. Bieżące remonty, konserwacje i przeglądy techniczne,
  4. Opłaty za usługi zdrowotne, telekomunikacyjne i pozostałe,
  5. Zakup środków czystości ,materiałów do remontów i napraw,
  6. Zakup materiałów biurowych ,druków szkolnych ,tonerów,
  7. Zakup pomocy naukowych, książek i sprzętu komputerowego,
  8. Opłaty na dokształcenie i doskonalenie nauczycieli,
  9. Zakup niezbędnego wyposażenia pomieszczeń dydaktycznych i administracyjnych,
  10. Finansowanie zajęć dodatkowych dla dzieci.
Podmiot udostępniający informację:
Miejskie Przedszkole nr 12 w Zgierzu
data: 18-09-2019
data: 18-09-2019
data: 18-09-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 18-09-2019 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 287